dezvolta-ti afacerea

DEZVOLTA-TI AFACEREA cu un MENTOR!

Fiecare afacere este SPECIALA si se comporta exact cum se comporta un organism viu. In fiecare etapa a dezvoltarii, afacerea ta are nevoie de lucruri specifice, care sa o ajute sa se intareasca, sa se dezvolte, sa rodeasca si sa impacteze tot ce e in jur. Pe aceste principii mi-am crescut fiecare afacere si am ajutat alte zeci de afaceri sa devina organizatii de succes.

Asa mi-am propus sa te ajut si pe tine, in functie de etapa in care este afacerea ta!

Eu iti ofer:
- mediu de conştientizare pentru a iesi din zona de confort sau blocaj,
- know how structurat în afaceri
- exemple si bune practici din exemple personale

Folosesc pentru asta tehnici de coaching, consultanţă şi training pe care le-am învăţat şi le-am practicat cu succes în ultimii ani.

Tu vii cu transpranta si deschidere pentru a trece la urmatorul nivel in afaceri!

________________________________________

1. Vrei un START-UP de SUCCES?

Probabil deja stii ca ai nevoie sa ai un #PLAN DE AFACERI, cineva care sa te indrume in #DEMAREREA AFACERII si cineva care sa te sustina pentru a intra cat de rapid in #ZONA de PROFIT.

________________________________________

2. AI O AFACERE IN PLIN AVANT?

Inseamna ca simti nevoia URGENTA de #UN PLAN DE DEZVOLTARE STRATEGICA, de #GESTIONAREA CORECTA A RESURSELOR si de #DEZVOLTAREA ORGANIZATIONALA

Esti intr-o perioada frumoasa dar critica a afacerii. Perioada cand se se face diferenta intre afacerile cu succes accidental si afacerile cu adevarat MARI!

________________________________________

3. AFACEREA TA ESTE UNA MATURA?

Felicitari! Romania iti multumeste. E timpul sa te bucuri in liniste de munca ta de pana acum!

Pentru a-ti asigura linistea si sustenabilitatea, afacerea ta are nevoie mai mult ca oricand de #SISTEME INTEGRATE DE MANAGEMENT, de #OPTIMIZAREA POTENTIALULUI DE PROFIT , de #GESTIONAREA BUNEI REPUTATII si #PLASARE INTELIGENTA A EXCEDENTULUI DE PROFIT.
Si de ce nu… sa te pregatesti de #SUCCESIUNE si chiar de #EXIT!

________________________________________

Afacerea ta se afla intr-una din situatiile de mai sus si simti ca ai nevoie de ajutor? Foarte bine!

Scrie-mi la info@onetiu.com si stabilim o discutie pentru a vedea cum te pot ajuta!

SERVICII SPECIALE

Esti un antreprenor autodidact si autonom? Grozav!

Inseamna ca ai nevoie doar de indrumare punctuala! Am pregatit cele mai cerute programe destinate oamenilor ca tine!

3 servicii unice prin complexitatea si unicitatea lor! Fiecare te va ajuta sa mergi mai departe cu incredere, cu forta si claritate. Your WAY!

# BUSINESS CHALLENGE

(joc rolul de investitor / client / angajat / furnizor si iti dau un scor al atractivitatii si sustenabilitatii afacerii tale)

# BUSINESS AUDIT

(evaluez cele 7 zone de PUTERE ale afacerii tale: Arhitectura, Produsul / Serviciul, Canalul de distributie, Palnia de vanzari, Mixul de Marketing, Stilul de Management si Profitabilitatea - apoi iti fac un plan personalizat de actiune pentru a-ti atinge noile Obiective dorite)

# SECOND OPINION

(ai acces la un numar de ore de intalniri in care imi explici situatiile specifice, iti definesti obiectivele si impartasesti deciziile pe care esti inclinat sa le iei. Eu iti voi da noi perspective pe baza carora sa iei cele mai bune decizii in afacerea ta)

Consultanta GRATUITA? SIGUR!

10% din timpul meu il acord gratuit ONG-urilor, comunitatiilor educationale profesionale si persoanelor defavorizate ce isi doresc sa implementeze sisteme avansate de management pentru cresterea impactului in societate.

Daca te incadrezi intr-una din aceste categorii, te rog sa imi lasi un mesaj. In limita timpului disponibil voi face tot posibilul sa contribui la misiunea ta SPECIALA!


Mentoratul în afaceri se află exact la intersecţia dintre experienţă, instinct, educaţie şi disponibilitate.

Mentoringul este cea mai ieftină variantă pentru antreprenorii care ştiu că în afaceri greşelile duc la pierderi de bani cu greu obţinuţi, pierderi de timp imposibil de recuperat, pierderi de relaţii greu de reconstruit şi de oportunităţi ce nu apar la tot pasul.

Fără mentor si un OBIECTIV maret cu semnificatie, un antreprenor este precum un atlet căruia îi lipseşte concursul pentru care să se pregătească si antrenorul care sa il pregateasca pentru TITLUL MONDIAL!

Dacă eşti pregătit pentru acestă etapă în viaţa ta de antreprenor, m-aş bucura să lucrăm împreună.

Foloseşte formularul de contact sau scrie la info@onetiu.com despre afacerea ta şi vei primi un formular de evaluare în funcţie de care vom putea trasa primii paşi ai evoluţiei tale ca antreprenor de succes.

Cu toată încrederea în tine,

Cristi Oneţiu

comentarii